Zodiac Chinezesc


Sobolan

 


Bivol

 


Tigru

 


Iepure

 


Dragon

 


Sarpe

 


Cal

 


Capra

 


Maimuta

 


Cocos

 


Caine

 


Porc

 

Zodiac Chinezesc 2024 – ANUL TIGRULUI DE APA

Anul tigrului de metal, 2024, va fi un an al noilor începuturi!

Conform horoscopului chinezesc 2024 și la nivel energetic pozitiv, Anul Nou al Tigrului de apă 2024 simbolizează determinismul, spontaneitatea și noutatea.

Este o perioadă care atrage puterea și creșterea, în ciuda adversității, din dinamism și entuziasm. Anul chinezesc 2024 este sinonim cu schimbări neprevăzute și evoluții surprinzătoare.Pentru toate cele 12 zodii chinezești, este timpul să dea tot ce este mai bun din ele, pentru a-și îmbunătăți semnificativ condițiile de viață. De asemenea, este un moment bun pentru toți cei care doresc să-și uite trecutul furtunos, să-și vindece rănile și să-și găsească un loc echilibrat în societate.Pentru unii, va fi vorba de amânarea unui proiect secundar pentru pentru a le păstra pe cele mai importante, în timp ce pentru alții, va fi prioritar mai degrabă să recâștige teren pe câmpurile de luptă pe care le credeau pierdute.

Horoscop chinezesc 2024 – ANUL TIGRULUI

Pe lângă observarea trăsăturilor de caracter demonstrative, pasionate și ambițioase ale tigrilor, specifice anului 2024, ar trebui să ne așteptăm și la apariția unor noi invenții tehnologice și la progrese majore în cercetarea medicală și psihologie.

Simboluri norocoase Feng Shui
Numere: 5, 7, 9
Culori: albastru, verde, rosu, galben.
Zile norocoase: a 4-a, a 8-a, a 13-a, a 22-a zi din fiecare lună a Calendarului chinezesc
Direcții norocoase: sud-est, nord-est, vest
Cariere norocoase: șef, manager, comerciant, critic de artă / film, expert financiar, expert juridic, om de știință, filozof, politician, muzician, om de afaceri, broker, antreprenor, criminalist, detectiv, spion,
jurnalist, scriitor.
Semne zodiacale norocoase: bou, dragon, maimuță, porc.