Apa

Oamenii nascuti sub elementul Apa au abilitati interpersonale si de convingere peste medie. Sunt buni comunicatori si sunt capabili sa elimine orice opozitie a celorlalte persoane prin eforturile lor ferme, constante dar discrete.
De asemenea, au capabilitatea de a-si impune propriile idei prin influenta pe care o au asupra celorlalti. Aceste persoane sunt flexibile, intuitive, diplomatice si neimpozante din fire. Au un ochi bun in a remarca lucrurile care prezinta un adevarat potential. Odata identificate aceste lucruri, cei nascuti sub semnul Apei sunt extrem de priceputi in a pune lucrurile pe roate.

Flerul lor consta in a recunoaste si a folosi calitatile si resursele care le sunt puse la dispozitie. Din fericire, nu ii fac pe ceilalti sa se simta ca si cum ar fi fost folositi. Sunt persoane impaciuitoare si vor cauta cea mai usoara cale de scapare dintr-un conflict.

In cel mai rau caz, persoanele aflate sub acest element astral pot fi inconsecvente si pasive. De asemenea, au tendinta de a se baza prea mult pe ceilalti pentru ajutor. Daca vor sa fie eficiente, trebuie sa incerce sa fie mai convingatoare si mai insistente. Numai atunci visele lor vor deveni realitate.

Vezi aici explicatiile celorlalte elemente astrale!
Elementul este in functie de cifra cu care se termina anul in care esti nascut:

0 si 1 – Metal 

2 si 3 – Apa

4 si 5 – Lemn

6 si 7 – Foc

8 si 9 – Pamant