Capra

Cei nascuti in anul Caprei sunt eleganti, fermecatori, artistici, talentati si iubitori ai naturii. Sunt, de asemenea, foarte creativi si delicati, iar manierele impecabile si gratia lor le va multi admiratori si prieteni.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt nesigure. Simt nevoia sa fie iubite si protejate. Sunt usor atrase in situatii neplacute si din aceasta cauza vor evita confruntarea, se vor retrage atunci cand se vor ivi decizii greu de luat si vor refuza ostentativ sa adopte o pozitie nepopulara intr-un conflict.

Acesti oameni sunt visatori, uneori pesimisti, ezitanti si foarte anxiosi, grijulii si lenesi. Daca au de ales, de multe ori vor alege sa se casatoreasca cu o persoana bogata si sa scape de griji pentru tot restul vietii. Acestia sunt obsedati de frumusetea exterioara, aceasta jucand un rol important in stabilitatea lor personala. In cazul in care nu sunt aranjati, s-ar putea nici sa nu iasa din casa pentru a-si ridica corespondenta.

Datorita personalitatii lor nesigure, Caprele adora sa studieze ezoterica pentru a sti mai multe despre necunoscut. Le place sa citeasca informatii despre horoscop, zodiac chinezesc si ghicit. Nu este neobisnuit sa vezi o Capra lucrand ca si astrolog sau ghicitoare.‚Äč

Zodiac Chinezesc Capra – CARIERA

Sunt dezorganizate iar afacerile nu sunt punctul lor forte. In schimb, Capra va fi un bun artizan, artist sau scriitor si poate urma cu incredere orice cariera ce presupune folosirea talentelor artistice si a creativitatii.

Zodiac Chinezesc Capra – BANI

In zodiacul chinezesc cei nascuti sub semnul Capra cheltuie banii pe obiecte care le dau un aspect de top. Au o bucurie in a cheltui banii castigati pe lucruri de lux, insa acest lucru nu le schimba in niciun fel personalitatea.

Zodiac Chinezesc Capra – DRAGOSTE

Persoanele nascute in anul Caprei sunt romantice, sensibile, dragalase si dragute. Intr-o relatie pot fi un pic autoritare si lenese, dar firea lor blanda si tandra le va face irezistibile.

In functie de anul nasteri, exista 4 tipuri de semn zodiacal, prin existenta elementelor.

Verifica aici ce element iti corespunde si ce inseamna!