Foc

Persoanele nascute in anii elementului de Foc sunt lideri innascuti. Sunt hotarati si increzatori; sunt, de asemenea, mult mai agresivi si pozitivi decat alti nativi ai zodiei lor. Sunt persoane care iubesc aventura si inovatia, sunt in continua miscare si le place sa exploreze noi orizonturi.

Sunt asemenea elementului lor si ii atrag pe cei din jur cu lumina si caldura lor. Avand in vedere discursurile si actiunile dinamice intreprinse de persoanele conduse de elementul de Foc, acestia vor incerca sa ii domine pe cei din jur cu originalitatea si inteligenta modului lor de gandire.

Au tot ce le trebuie pentru a fi invingatori in viata dar trebuie sa simpatizeze si cu opiniile celorlalti inainte de a intreprinde o actiune. Cu cat oamenii guvernati de acest element vor incerca sa isi impuna puterea cu atat vor intampina mai multe obstacole. Acestia trebuie sa isi controleze emotiile.

Ambitiile si puterea lor ii va face mai egoisti, mai nechibzuiti si nerabdatori atunci cand nu vor obtine ceea ce isi doresc. Ar fi bine sa incerce sa fie mai rabdatori si milosi pentru a elimina din firea lor tendinta de a fi impulsivi.

Zodiile de foc sunt cele care ale caror ani se termina in cifrele 6 si 7

Ce elemente cosmic ai?
Elementul este in functie de cifra cu care se termina anul in care esti nascut:

0 si 1 – Metal 
 
2 si 3 – Apa
 
4 si 5 – Lemn
 
6 si 7 – Foc
 
8 si 9 – Pamant