Lemn

Cei nascuti in anii aflati sub influenta elementului Lemn sunt persoane cu principii puternice si o incredere mare. Cunosc valoare intrinseca a lucrurilor si stiu sa aprecieze ceea ce au.
Interesele lor sunt largi si variate si asta ii face sa fie interesanti. Sunt sistematici in gandire si poseda personalitati puternice. Firea lor expansiva si de cooperare le va permite sa faca anumite lucruri pe o scara mai larga. Oamenilor guvernati de elementul Lemn le place sa isi diversifice cat mai mult domeniile de activitate. Sunt persoane care vad renasterea si dezvoltarea personala ca elemente importante din viata lor.

Nu sunt egoisti si vor imparti orice recunoastere si recompensa pe care o vor primi pentru ca ei cred in munca de echipa. Vor avea parte de sustinere si ajutor financiar de cate ori vor avea nevoie. Acest lucru se datoreaza faptului ca alte persoane au incredere in perspicacitatea si abilitatilor lor in afaceri.

Marele lor neajuns este ca tind sa isi asume mai multe lucruri decat pot controla. S-ar putea sa nu termine ceea ce au inceput daca isi vor lua mai multe atributii decat trebuie. Trebuie sa invete sa lucreze cu masura. De asemenea, persoanele nascute sub semnul Lemnului sunt impaciuitoare si vor cauta cea mai usoara cale de scapare dintr-un conflict.

In cel mai rau caz, persoanele aflate sub acest element astral pot fi inconsecvente si pasive. De asemenea, au tendinta de a se baza prea mult pe ceilalti pentru ajutor. Daca vor sa fie eficiente, persoanele nascute sub elementul de Lemn, trebuie sa incerce sa fie mai convingatoare si mai insistente. Numai atunci visele lor vor deveni realitate.

Ce elemente cosmic ai?
Elementul este in functie de cifra cu care se termina anul in care esti nascut:

0 si 1 – Metal 
 
2 si 3 – Apa
 
4 si 5 – Lemn
 
6 si 7 – Foc
 
8 si 9 – Pamant