Metal

Persoanele nascute in zodiacul chinezesc in anii elementului de Metal sunt conduse de succes. Isi vor urma scopurile cu incredere si determinare.
Sunt de neclintit in a-si indeplini obiectivele si sunt descurajate de esecuri, probleme sau greutati. Aceasta persistenta poate, de asemenea, sa se intoarca impotriva lor in cazul in care refuza sa renunte la anumite scenarii care nu mai sunt fezabile.

Persoanele guvernate de elementul Metalului pot fi uneori extrem de nerezonabile, inflexibile si incapatanate. Se bazeaza pe propriile puteri si isi rezolva problemele pe cont propriu.

Le place sa isi creeze propriul destin si se vor axa pe asta toata viata. Le displace cand alte persoane se amesteca in treburile lor. Persoanele aflate sub acest element au o anumita energie care ii inconjoara si care este perceputa si de cei din jurul lor.

De asemenea, poseda puterea si energia necesara pentru a face schimbarile dorite. Au instincte financiare puternice si isi vor intretine cu succes gustul pentru lux si putere.

Vezi aici explicatiile celorlalte elemente astrale!
Elementul este in functie de cifra cu care se termina anul in care esti nascut:

0 si 1 – Metal 
 
2 si 3 – Apa
 
4 si 5 – Lemn
 
6 si 7 – Foc
 
8 si 9 – Pamant