Pamant

Persoanele nascute in zodiacul chinezesc sub elementul de Pamant sunt serioase, rationale si metodice. Ele poseda de asemenea previziune si puteri deductive excelente.
Sunt persoane inteligente si obiective si stiu cum sa isi puna in valoare calitatile pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. Avand aceste calitati acestia pot fi buni organizatori si administratori.

Au abilitatea de a optimiza resursele si sunt intelepti si prudenti in ceea ce priveste aspectele financiare. Acest lucru are un efect pozitiv si in plan personal deoarece sunt la fel de buni si la manipularea propriilor resurse financiare.

Cei nascuti sub acest element tin lucrurile in perspectiva. Sunt conservativi din fire si rareori exagereaza. Totusi, cel mai mare defect al lor este ca se lasa condusi de propriile interese. Sunt lipsiti de imaginatie si trebuie sa isi faca un viitor stabil in viata. Trebuie sa incerce sa fie mai aventurosi cand vine vorba de propriile alegeri.

Cu toate acestea, oamenii care au ca si element astral Pamantul ii vor impresiona pe ceilalti cu rationamentul lor fara cusur, cu increderea, disciplina si statornicia lor.

Ce elemente cosmic ai?
Elementul este in functie de cifra cu care se termina anul in care esti nascut:

0 si 1 – Metal 
 
2 si 3 – Apa
 
4 si 5 – Lemn
 
6 si 7 – Foc
 
8 si 9 – Pamant