Tigru

Tigrul are o nestăvilită poftă de viață și nu-i lipsesc mijloacele pentru a-și face parte. Averile îl lasă rece, dar se dă în vânt după aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situațiile neprevăzute, nici pericolul.

Tigrul ia hotărâri în funcție de impulsul de moment, ascultând mai mult glasul inimii decât pe cel al rațiunii. Entuziasmul său neînfricat îi mobilizează pe cei din jur. Oamenii sunt gata să-l urmeze până la capătul pământului, numai ca să fie părtași la visurile și proiectele lui ambițioase, prin care urmărește în primul rând să evadeze din monotonia vieții de zi cu zi.

Această extravaganță merge mână în mână cu nevoia Tigrului de a comanda: îi place să fie ascultat fără crâcnire. Cei care îndrăznesc să-i conteste autoritatea ar face bine să se păzească, fiindcă riscă să încaseze zgârieturi urâte.

Excesiv în toate, comportamentul Tigrului trădează forța emoțiilor ce îl animă: pasiunea și înverșunarea fac parte din viața lui de zi cu zi. Când cineva încearcă să îl vâre în cușcă, înnebunește de furie și răgetele lui vor fi asurzitoare.

Aventurier neobosit, Tigrul își construiește viața din întâmplările și ocaziile care i se ivesc, profitând de fiecare șansă cu o îndrăzneală aproape inconștientă. Din acest motiv, este imprevizibil și nu prea reușește să îi facă pe cei din jur să se simtă în siguranță.Zodiac Chinezesc Tigru – CARIERA

Tigrul este o persoană carismatică, un conducător, un maestru, un căpitan de navă. Dacă este pus într-un post de subordonat, se sufocă.

Are nevoie de acțiune și de independență pentru a da măsura talentelor sale în a-i convinge pe clienți, în afaceri uimitoare, în cucerirea pieței. Își croiește drumul printr-un univers sălbatic, anarhic și lipsit de ierarhii. Drumurile bătute nu îl interesează.

Tigrul nu poate concepe munca fără pasiune și refuză să se încline în fața logicii, a orelor fixe și a uniformelor. El este un stăpân!

Zodiac Chinezesc Tigru – BANI

În ceea ce privește banii, Tigrul nu suportă să audă de economii, de siguranță financiară și de organizare. Îi place să joace la bursă și este un mare parior. Banii îl interesează numai în măsura în care îi pot aduce senzații tari și plăcere.

Este încrezător în norocul și intuiția lui și investește fără ezitare într-o nouă afacere. Ce-i drept, în general riscurile asumate îi aduc câștiguri pe măsură.

Tigrul este uneori extrem de generos. Este gata oricând să dea prietenilor o mulțime de bani și, cu timpul, va deveni un erou magnific care pune lumea în mișcare.

Zodiac Chinezesc Tigru – DRAGOSTE

Viața amoroasă a Tigrului este trepidantă și romantică, așa cum este toată viața lui. Tigrul este varianta modernă a cavalerului fără teamă și prihană, călare pe un cal alb. Nu ezită să se cațăre în turnuri pentru a salva prințesele aflate la ananghie.

În primele zile de pasiune, Tigrul este înfocat și radiază. Dar imediat ce se instalează monotonia, fuge mâncând pământul! Dacă persoana iubită îl părăsește, se poartă ca un lord: se recunoaște învins, fără amărăciune. Pe de altă parte, o iubire pierdută înseamnă alte zece la orizont. Dragostea a murit, trăiasca dragostea!

Pentru a seduce un Tigru, trebuie să fii gata de orice, să-i respecți nevoia de mișcare și de libertate, să iubești dezordinea și aventura și să torci de plăcere atunci când ghearele Tigrului se retrag și ramân doar pernițele de catifea…

In functie de anul nasteri, exista 4 tipuri de semn zodiaTigru, prin existenta elementelor.

Verifica aici ce element iti corespunde si ce inseamna!